Vilken sommar

Värmen är både till godo och ondo då det är lite kämpigt ibland. Men idag blåste det och det blev lite svalare. Det är skönt. Synd på träden som börjar få gula löv.

Idag är det lite svårt att sova för alla men det beror inte på värmen.
Emelie ska börja på fritids på Vist skola och hon är nog lite nervös.
Nina ska göra sina sista två veckor på Nordea efter sin semester på fyra veckor så det är både semesterångest och lita andra känslor som gör att det blir svårt att sova.

Vi har haft en skön semester och sommar. Vi trivs så fantastiskt bra här på Nordanbacka. Det är våran oas och även om vi har mycket att göra framöver ser vi fram mot det.
Här kan vi koppla av och känna lugnet. Sitta under ett skuggträd och äta lunch eller fika. Se alla som går till badet och vinka till grannarna. Grannarna är fantastiskt trevliga på de närmaste som vi har kontakt med. Känns bra och skönt att det är så.

Det har börjat komma upp lite mer tavlor och tom gardiner har hittat upp i vardagsrummet. Det gör så mycket att få lite mer runt fönstren.

Vi har sagt att vi kommer bo i ett hem med många gamla saker men vi kommer bo i ett hem där det används. Idag har tex invigt vårt spelbord. Ett bord med gamla möbler och stolar men det är perfekt att spela spel på.

Vi har haft besök här i helgen av både barn och vuxna. En del planerade och någon oplanerat men det är det som är så härligt att någon bara kommer förbi och ser om vi är hemma.

Som sagt har vi hittat vårt paradis.
Välkomna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *