2019

Efter att ha sammanfattat förra året som var hektiskt för oss så ser vi fram mot ett mer normalt år. Ett år där vardagslunken är något normalt och att vi rotar oss än mer i Sturefors. Det tar ett tag att lära känna både huset och människorna runt omkring.

Vi firade in det nya året med goda vänner som vi brukar tillbringa nyårsafton med. I år var vi hos oss och jag tycker att det blev en härlig kväll.

Vår meny bestod av hummer, fisk och pannacotta. Några tidiga fyrverkerier för barnen blev det och jag känner att här ute respekterar man reglerna på ett helt annat sätt än i stan. Mellan 18 – 03 är det tillåtet på Nyårsafton att skjuta raketer och jag tror att jag inte hörde något utanför den tiden och mest runt tolvslaget.

Efter lediga dagar mellan jul och nyår är det nu dags att börja jobba igen. Det går lite på halvfart då skolan inte börjat ännu så idag är Emelie hos faster och har det bra.

Vi själva är trötta och lite slitna efter stormen Alfride. Ett träd har blåst ned på allmänningen nedanför vår tomt. Det brakade till rejält och gav mig sömnbrist resten av natten.

Vi ser fram mot en vardag och vi ska pyssla i huset och slutföra alla små projekt som vi börjat på.

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året och jag hoppas att vi alla får ett härligt 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *