Om oss

Vi träffades under rätt konstiga omständigheter och blev vänner.
Efter att ha upplevt var sina livstrauman, väldigt olika men ändå lika känslomässigt, så blev vi ett par så småningom.
Vi har upptäckt hur roligt vi har tillsammans och i nov 2011 fick vi Emelie
som gjorde att vi blev en liten familj.

Emelie är en fantastisk personlighet som ger oss många skratt och gråa hår, precis som för de flesta föräldrar. Hon förvånar oss hela tiden med sina kunskaper som hon snappat upp. Hon växer och för varje månad som går känner vi att hon går från en liten tjej mot en större. Det märks bla i diskussionen vid matbordet.
Under det senaste året har hon blivit mer och mer en ung liten dam som känns rätt harmonisk med livet.

I vårt hem finns musiken med oss hela tiden. Dansa älskar hon och har gått danskurs men andra intressen har kommit. Scouterna, fotbollen, simning och kör är de intressen som just nu gäller

Flytten till Sturefors o Nordanbacka har varit varit bra för hela familjen. Vi trivs fantastiskt bra med närheten till badet och alla människor vi träffar.

Uppdaterad 211226

Senaste inläggen

1a Advent

Vilken vecka vi har haft. Den började med snö och snöskottning för första gången denna vinter. Av snön ser vi inte mycket av nu och det var synd när det var 1a advent.

I torsdags var Emelies födelsedag och vi firade lite på morgonen först medan det riktiga kom på kvällen. Åke och Anita kom hit och firade henne också.

Det har varit mycket sång denna vecka. 3 st körövningar för 3 st adventsframträdanden. I St Hans kyrka med adventskonsert på lördags em med bla Hallelujakören. I Vist kyrka för adventsmässa med Kyrkokören och Tonfiskarna. Till sist i Ljungs kyrka som solist med kören CantaNova. Det var i stort sett fullsatt i varje kyrka. Det är kul

Bilden är tagen 30 min innan men det var fullt när det började

Adventljusstakarna är tända och nu smyger vi in julen .

  1. Födelsedagsfest x 2 Lämna ett svar
  2. Höstlov och Mozart Lämna ett svar
  3. 2243 Lämna ett svar
  4. Sorg och firande Lämna ett svar