Vår julafton

Nina har varit sjuk och jag lyckades se till att Vårdcentralen blev tvungna att sy 3 stygn i min tumme så låg vi lite efter med allt. Vi firade Per på kvällen innan och slog in julklappar efter det så det blev kväll mycket sent för oss alla. Emelie var spänd och vaknade tidigt på julafton. Efter att ha kollat sin julstrumpa och sett på julkalendern för sista gången så blev det dags för kyrkan där jag skulle sjunga med kulören. Familjen var med och vi tände ljus för dem som inte med oss längre.

Julmat, Kalle och sedan julklappar. Vi besök på kvällen av Åke o Anita med mer julklappar och gröt.

Jag skulle sjunga på midnattsmässan i Lambohovs och de övriga kom med och lyssnade.

Vi var alla trötta när vi somnade någon timma in på juldagen.

Här är lite bilder från dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *