>Sista övningen inför Schuberts mässa

>Imorgon är det dags.
Jag har övat med pianisten som spelar till. En fantastisk duktig sådan och jag känner direkt hur lätt det är att musicera med honom.
Samma dag har jag övat med dirigenten och det känns bra.

Idag har jag också haft en lektion med sångpedagogen. Den varade nästan i två timmar. Tack Ann men vi sjöng inte mycke på den tiden. Vi är rätt duktiga på att prata båda två men jag skrattar mycket och mår mycket bra när jag går därifrån. Jag får givetvis en massa bra tips och tricks hur jag ska låta bättre. Mycket klang är det och om någon undrar varför om jag börjar prata som Birgit Nilsson så är det därför 🙂

Återkommer imorgon om hur det gick på konserten.

Tomaskyrkan kl 17
Välkomna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *