>Panis Angelicus

>Idag sjöng jag Panis Angelicus tillsammans med kören. Det gick nog bra men det är lustigt, jag kan den utantill, men när jag skulle sjunga den tittade jag i noterna och då ser jag saker jag aldrig tänkt på förut. Det är noteringar om hur styrkan ska vara. Då i just det ögonblicket ska jag bestämma mig för om jag ska följa dem eller sjunga som jag brukar. Går det följa dem när jag inte har övat så med orgel?

Det verkar ha gått vägen då jag fick beröm från både unga och gamla. Lite oväntat att ungdomar tycker om min röst men det känns bra att få ett erkännande av de också 🙂

Fick ett påpekande av körledaren att jag hade en stor röst idag. Det ska det vara till denna sång men i tisdags på begravningen sjöng jag inte med den för vi sjöng andra typer av sånger och för det fick jag ett pluss av de sörjande släktingarna.

Jag älskar att sjunga och om jag kan glädja någon med sången är det en bonus.

Nu tar vi sikte mot bröllop, musikgudstjänst och I huvudet på en brevbärare.
Mycket roligt att se fram emot 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *