>Vilket födelsedatum får barnet

>Ja det spekulerades om i samband med att vi skrev på faderskapet.
De på medborgarkontoret sa att det faktiskt kan bli 111111
Hmm fast risken att det ska födas en vecka förtidigt tor jag inte på.
Men däremot kan ju Carolin som har bloggen 18 år och blivande mamma.
Där är planerat datum 13 nov.

Lite kul att läsa en blogg från en ung mamma. Jag är precis tvärtom en gammal pappa 🙂

5 svar på ”>Vilket födelsedatum får barnet

 1. >Både jag och Pontus (Pappa till barnet) hoppas faktiskt på den 11 November, skulle bli väldigt lätt att komma ihåg personnumret. Annars skulle det inte vara helt fel att få den 12 November heller, som är samma dag som barnets mormor fyller år. Dom säger att man kan få allt från två veckor innan, till två veckor efter beräknad förlossning, så det är inte helt omöjligt att ni får den 11 November 🙂

 2. >Vi hoppas ingenting utan det får bli som det blir. Dock tror jag inte att det kommer tidigare om det inte händer något. Även om barnmorskan inte vill hålla med om det så är det inte ofta en förstagångsföderska föder för tidigt på normal väg. Hör ofta att det brukar gå någon eller tom några veckor över. Men vi får se. Spännande är det i alla fall.

 3. >Sv: Vi är ganska många unga i våran kommun som har fått eller ska få barn. Men det är synd att folk ska vara så negativa, i stället för att göra det bästa av situationen. Det är nu man märker vilka som är ens riktiga vänner och vilka som vänder ryggen. Jag har valt att inte ha någon mer kontakt med alla negativa personer. Jag klarar mig bättre utan folk som snackar skit bakom ryggen, har fördomar och gör allt för att förstöra eller få en att tveka på sig själv.
  Det ska bli roligt att följa er också! 🙂

 4. >Ja, det har verkligen släppt för flickorna nu! Vi har det sååå mycket bättre nu än för bara några månader sedan!

  Hoppas ni har det bra och att Nina fortfarande mår bra! Kram Stina

 5. >Åh, det vore ju kanon om det blir 111111!!
  Nu är det inte långt kvar, förstår att du ser fram emot höst och vinter!
  Kram Maribella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *