>Helgen som var

>när vi var i Stocholm passde vi på att förlova oss.
Vi är eniga om att vi vill vara gifta när vi har barn.  Nu lär det steget inte tas innan barnet kommer men framöver så.
Passade på att förlova oss när vi ändå var någonstans där vi kunde ha en mysig dag och det fick  vi.

Håller också på att skriva juridiska dokument så att ev arvsordning går som vi vill.
Det är rätt knepigt det där. Även om vi vore gifta så ärver man inte av varandra om man inte har barn.
Nu har vi skrivit papper på det så det inte är några bekymmer.

Så ni som har barn och är sambo eller gifta bör tänka till och prata med en jurist.

2 svar på ”>Helgen som var

  1. >Sv: Dom sa att jag skulle börja med järntabletterna när jag var där för tre veckor sedan, men då hade jag bra värden så jag hämtade inte ut dom på en gång, men när jag var där sist såg det inte alls bra ut så då skyndade jag mig att hämta ut dom och börja äta dom.

    Jag har inte använt någon olja hittills, dom säger att bristningarna beror på hormoner och att det inte hjälper att smörja in sig, men jag har en kupong på olja för gravida som man kan hämta ut gratis på hälsokraft så jag tänkte hämta ut det idag och prova. 🙂

  2. >Sv: Ja den gör ju det.
    Två toaletter är nästan ett måste nästa gång vi ska flytta (som det är nu blir jag nästan galen) även om det inte blir förrän lillen blivit lite större och behöver ett eget rum.
    Desamma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *