>Onsdag BF -24

>Det rullar på som det heter.

Nina var hos barnmorskan idag och det såg bra ut.
Skönt att det är som det ska.

Tycker fortfarande att det är lite kul att få knyta skorna åt henne 🙂
Kanske för att hon blir lite frustrerad över att hon inte kan själv.

Nåja det kommer hon ta igen med råge när magen försvinner.
Måste nog hålla igen henne lite så hon vilar ordentligt.

2 svar på ”>Onsdag BF -24

  1. >Nog allt är det irriterande att man inte kan göra saker själv, jag har väldigt mycket problem just med att ta mig upp ur soffan, gå på toaletterna i skolan (dom är väldigt små) vissa dagar har jag svårt för att ta på mig strumpor och det har även hänt att jag inte fått av mig byxorna för att se suttit åt för mycket runt fotleden. Som tur är behöver jag inte knyta mina skor (beroende på vilka jag väljer) men ändå brukar jag kunna behöva hjälp att ta på mig dom 🙂

  2. >sv: Hade mönstrad fondvägg i förra lägenheten, men då var det en stor vägg och då blev det ganska mycket, så den här gången tog vi det på den minsta väggen, men sen kommer det komma upp hyllor på den och ett skrivbord ska stå där, så då blir det säkert mycket bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *