>Nu är vi vecka 38

>

Kändes konstigt att säga det. Då brukar man ju säga att det kan komma. Fast det är ju ett räknefel i det. Det man brukar säga är att det kan komma två veckor före och två veckor efter utsatt datum.

Vi har nu tre veckor kvar.

Men barnmorskan sa att om förlossningen skulle börja idag så skulle Nina få föda fram det som normalt. Det är färdigutvecklat.

Magen har sjunkit lite och den har blivit mer rörligare eller som Nina säger att hon kanske känner barnet mer tydligare nu.
Hon avstår att köra bil längre streckor då barnet tar så mycket uppmärksamhet från körningen att den inte blir säker.

Idag sov vi länge. Kanske en av de sista gångerna vi kan göra det.
Nina är dessutom förkyld så för att komma och lyssna på mig när jag sjunger får hon vara hemma.

Snacka om att vi är spända på vad som komma skall…..

5 svar på ”>Nu är vi vecka 38

  1. >Nu är det inte lång tid kvar! Hoppas det går bra för er när det väl är dags! Själv hoppas jag att min lilla bestämmer sig för att komma ut snart, magen har sjunkit väldigt mycket, känns som magen krymper för varje dag och för första gången på väldigt länge kan jag se mina tår när jag går, även slemproppen har gått och sammandragningarna blir bara fler och fler, känns positivt att något händer, även om man önskar att det var mer! 🙂

  2. >sv: ja, men om du trycker på end på tangentbordet hamnar du längst ner, då behöver du bara bläddra upp lite för att komma till det! 🙂

  3. >Ja man säger ju ett en graviditet varar i fyrtio veckor men när man är i vecka 40 har man ju bara varit gravid i 39 veckor! 🙂 Alltså är ju v 38 eg 37 plus x antal dagar. Skit samma, det där fattar ju ni med nu när ni är inne i det. Men mysigt iaf! Det är inte långt kvar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *