>Det blir en pojke……

>enligt den enkät jag har haft här på sidan.
Den är nu stängd och hela 21 st tror på pojke medn 17 tror på flicka.
Vi har fått för oss att det är en tjej men vi får se när klimpen kommer ut.

Det verkar dröja då inget nytta finns att förtälja utan det är oförändrat läge.
Men stackars Nina är trött trotts att hon får sova ordentligt på natten så
orkar hon inte så mycket innan det är dags för att vila igen.

Det är bara att följa med vad kroppen säger förmanar jag henne och hon
lyssnar på kroppen och vilar.

Kom gärna med glad hejarop till henne för hon känner sig
lite utråkad och läser allt som ni skriver 🙂

Jag har hunnit tapetsera färdigt i klimpens rum och tapetserbordet har åkt ut
och nu ska golvet plockas in.
Spännande 🙂

4 svar på ”>Det blir en pojke……

 1. >Heja heja! 🙂
  Jag har följt lite olika bloggar av dig Peter och du verkar mycket lyckligare, tillfreds och avslappnad nu än i dina tidigare bloggar. Gissar på att det beror på Nina och klimpen. 🙂 Kommer inte riktigt ihåg hur jag började följa dig, men tyckte du skrev så intressant och att du bor i Linköping liksom jag gjorde det mer roligt att följa. Hoppas ni tar det så lugnt och mysigt ni kan och att ni får träffa ert lilla underverk snart!

  //Mia

 2. >Hej Mia.
  Kul att du lämnar ett avtryck i bloggen. Ja jag mår riktigt bra nu och givetvis beror det på Nina och Klimpen. Fast att bli pappa är inte det viktigaste även om det är det häftigaste jag har varit med om hittils. Det är en gåva och alla kan inte få barn så vi är tacksamma att det blev så för oss. Nina och jag är så lika eller vi tycker mycket lika. Det är så enkelt att ta beslut och bestämma om olika saker. Hon är fantastisk och jag njuter av varje sekund med henne.
  Jag skriver som jag skriver och det är roligt att du tycker om mina bloggar 🙂

  /Peter

 3. >Det är lite skäms på mig som inte kommenterat tidigare, trots att jag läst så länge. Men bättre sent än aldrig kanske 🙂 Nej, det är inte alla som kan få barn, är själv 30 och det ser mörkt ut. Låter helt underbart det du får vara med om! Må gott! 🙂

  //Mia

 4. >Mia du ska inte skämmas på något sett. Man ska kommentera när man vill och känner för det. Men roligt att du gjorde det nu 🙂
  30 år och det ser mörkt ut. Nej du har gott om tid ännu. Alla har det inte lika lätt som Nina och jag. Catrin och jag försökte i många år men det blev aldrig något. Barn är underbart men inte allt här i livet. Viktigaste är att ha någon att dela glädje och sorg med. Jag har haft tur och hitta min själsfrände. Det är i sig en stor tur och är ofantligt tacksam för.
  Må gott du också 🙂
  /Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *