>Dagens händelser

>Vi hade tid på BB för återbesök. Vi tyckte det var skönt att få komma dit så de fick kolla in hur det var med gulsoten och naveln.

Allt såg bra ut och gulsoten kan vi nu avskriva och naveln var normal.

Natten hade funkat perfekt så Nina var utsövd och även Emelie men när det var dags att börja göra sig iordning för att åka till sjukhuset så blev det en massa skrik och gnäll. Hon skrek så hon skakade.
Ja men det är tur att hon gillar att åka bil. Det var precis tyst i bilen.
Likaså att åka i vagnen till från bilen till BB gick väldigt bra.
Därifrån var det värre med. Fast det är så kul att se hur folk tittar på oss när vi kommer med vagnen och ser den lilla däri.
På BB ska vi inte tala om vilka blickar man får av dem som varit på ultraljud.

Men vilka dåliga föräldrar vi kände oss som när vi glömde hälften av alla saker här hemma.
Ingen skötväska med tex blöja. Ingen ovandel till citykorgen så vi körde med filt för att den låg kvar här i huset. Ja så det kan gå men vi lär oss nog :))

Väl hemma så lugnade vi ner oss och hon fick mat och sov. På eftermiddagen blev det dags för vår första promenad runt kvarteret.
Hon sov som en stock och i solens sken blev det en underbar promenad. Vi är också så glada över vagnen för den är verkligen lättkörd.

Nina o Emelie

Stolt Pappa kör barnvagnen

Det verkar som om Emelie nu börjar få in lite rutiner på att äta och sova. Mat var 3-4 timme och sedan sova eller vila.
Passar på att visa en bild på Emelie när hon har den första, av oss, inköpta klädesplagget. Inköpt på KaDeWe i Berlin på vår semester. Den är perfekt.

Här blundar Emelie men det
blev ändå den bästa bilden.

Kan också säga att jag hann knappt posta förra inlägget då det på nytt ringde på dörren och det var nya blommor. Ännu en fantastisk Mamma-barn bukett från de härliga människorna i Söderby. Tack för den. Bilder kommer imorgon.

3 svar på ”>Dagens händelser

  1. >sv: Det är bröstmjölk i flaskan, har så mycket mjölk så jag pumpade ut lite så fick Pontus prova att mata han. Har tänkt försöka amma så länge som möjligt även om han har lite svårt att ta bröstet, får använda amningsnapp för att det ska funka, men förhoppningsvis lär han sig snart 🙂

    Han skriker lite när han är hungrig, ibland när man ska byta blöja men han är väldigt lugn och skriker inte alls mycket om man jämför med andra 🙂

  2. >Haha, det är minsann inte så lätt att ha koll på allt så här i början! Men lugn bara, det blir bara bättre och bättre med tiden.
    Sen när Emelie är sisådär 15-16 år, så kommer ni inte ha koll alls, fast ni tror det… 😉

    Keep up the good work – ni är skitbra föräldrar till ett hett efterlängtat barn!

    Kram Maggan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *