>Det har vänt och dagens bild

>Jag ska börja med att tacka alla som engagerat sig angående Emelies röda stjärt.
Vi har nu fått bukt med den och den är nu mindre röd och området blir också mindre.

Vi fick rådet att använda oss av två olika salvor enligt sjukvårdsupplysning och så gjorde vi.
Det är först Indomin för att göra skinnet mjukt. Den är lätt att få in i huden på Emelie. Sedan duttar vi på Inotyol som fuktavstötande.
Det har som sagt funkat bra och det fick oss smått oroliga föräldrar att bli lite lugnare.

Nätterna funkar bra. Det är ju lite amning för Nina då somnar hon och Emelie ofta. Men annars har hon tex i natt sovit först 4 timmar i sin säng och sedan 2 timmar. Det gör att Nina sover väldigt bra och att vi sedan sover länge hela familjen gör att vi har ork under dagarna.
Fast idag så såg det ut så här 🙂


Så här sött såg det ut i eftermiddags :))
För egen del så gör jag inte så mycket med Emelie då det är mest mat som gäller.
Jag vaknar lätt på natten så jag tar oftast blöjbytet då. Sedan försöker jag få henne att sova när vi tror att det är dags för det och det kan finnas tusen olika sätt för det. Givetvis blir det ett och annat blöjbyte på dagarna.


Eftersom jag är ledig mitt på dagen så har vi lagt tiden så att jag är med till BVC så ofta det går.
Inte för jag vet om det är bra men jag vill ändå ta del av hennes framsteg.

Livet som småbarnsförälder är härligt 🙂

2 svar på ”>Det har vänt och dagens bild

  1. >Vi körde flitigt med inotyol på Jonathans lilla torra o nariga rumpa i början. Funkade jättebra. Lite senare upptäckte vi att han reagerade positivt på Liberos kräm. Den som är lite tjockare än lotion. Sen dess är han fri från narig o röd stjärt. Lycka till. // Christine o Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *