>Det är underbart

>Jag har två underbara tjejer att umgås med varje dag.
Idag hade vi en riktigt lång morgonmys.
Det är så skönt att kunna mysa på morgonen alla tre.
Jag tror att även Emelie verkar trivas som bäst då för hon sover oftast som bäst då och innan har hon legat i mitt eller Ninas knä i sängen och tittat och funderat och så till slut somnat. Vi lyfter över henne i korgen och alla somnar och sover gott ett par timmar till.
Nackdelen med det är att vi inte kommer upp så tidigt men vad gör väl det.

Idag hade vi besök om kompisar och passade sedan på att åka och lyssna på en julkonsert.
Emelie gillar att åka bil. Somnar oftast innan vi kommit utanför tomten.
I en timme låg hon sedan i vagnen under konserten och sov. Ingen sång som störde henne direkt. Hon verkar gilla musik 🙂

Ikväll så badade hon för första gången. Ingen höjdare med allt vatten men när vi tog upp henne och virade in henne i en badkappa, som är nedärvd från Nina, så blev hon tyst. Ja hon såg ut som hon funderade på vad som hänt.

Hon blir äldre det märks på vad hon uppfattar runt omkring.
Imorgon blir det att vägas och mätas på Bvc igen. Ska bli spännande och se om hon gått upp något.

2 svar på ”>Det är underbart

  1. >Hej!
    Tänkte bara avslöja att jag kikar in på bloggen så gott som varje dag. Så kul att följa er och lilla prinsessans vardag! Jag och Jocke har ju också blivit 3, labradoren Freja har nu bott här i ca 1,5 vecka så det är nog lite mer full fart här än hos er. Men om några månader kan jag svära på att det är ombytta roller då lilla Emelie inte lär ligga lika still som nu 😉 hoppas ni mår lika bra som det ser ut som på bilderna! Hoppas också på att få se er i vår. Stor kram från oss på Söderby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *