>Fem veckor gammal

>

Idag kl 05.22 så har vi haft vår prinsessa i fem hela veckor. Jag bara undrar var tiden har tagit vägen. Det går så fort.

Denna vecka har vi märkt stora skillnader på hur hon kan tänka sig att vara själv rätt länge. Hon har varit rätt mammig nu ett tag och vill inte gärna vara ifrån henne. Men nu så funkar det att ha henne i babysittern eller i babygymmet rätt långa stunder. Det gillar Nina för att kunna äta frukost i lugn o ro utan att behöva ha henne när hela tiden känns underbart, säger hon.

Även har vi kunna ha henne i sin säng långa stunder och i natt när Nina inte har mått så bra( matt i kroppen men ingen feber och inget med magen) så har vi kunnat låta henne sova i korgen nästan hela tiden. Det är fantastiskt underbart för oss alla.

Vi har fått presenter på posten och av besökare.
Jag får återkomma till det framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *