Vilken dag

Det blev en fantastisk dag, vår bröllopsdag och Emelies dopdag.

Cermonin i kyrkan blev ju klart något annorlunda för det var bröllop och dop efter varandra. Emelie hade kännt på sig att det var något på gång så hon hade varit lite kinkig under dagen. Förmiddagen flöt på lugnt. Nina fixade håret och vi hämtade henne och blommor innan vi åkte hem för att packa bilen för resten av dagen.
Vi var hos Ninas mamma innan för lunch, ombyte och fotografering vilket är praktiskt då hon bor rakt över vägen till kyrkan.
Så fort vi lämnade över Emelie till faddrarna så började hon gråta.
Hon tystnade vartefter och vigselakten blev ett oförglömligt minne för oss.
Jag tror att jag överraskade de flesta med när jag sjöng för/till Nina direkt med hennes händer i mina. Det var fantastiskt.

Vi hade efteråt en sittning med buffé och fast vi hade svårt att hinna med att prata med alla så hoppas jag de som var där kände vår glädje över att de ville fira denna dag med oss.
Det blev några sånger till där. Både barnsånger och kärleksånger.

Jag vet inte vad jag hade förväntat mig men inte den mängd av paket vi fick.
Både Emelie och vi fick presenter och vi är glada över det vi fick.

Vi ska nu skåla i champange äta lite gott till det. Vi kan sjunga kärleksånger och barnvisor och smycka Emelie vackert. När hon blir större kan hon åka brandbil och läsa ur barnens bibel samt sjunga ur psalmboken. Vi kan se på vackra tavlor med Emelie leker med sina leksaker. Hon har fina askar att spara sina smycken i och även sin första tand. Varje gång hon fyller år ska vi hissa en flagga för henne. Vi ska även köpa ett familjeträd för ett presentkort vi fick och sätta framför huset.
Ja det där var ett urval av allt vi fick. Stort tack för allt.

Det blev verkligen en fantastisk dag och jag tror att alla som vär där och såg oss kände hur mycket vi tycker om varandra. Vi är verklgen ett bra team och vi är nog lite halva när vi inte är med resten av familjen.

Tack alla som följer oss både här i cyberrymden och i verkliga livet.
Vi är glada för er alla.

Kram på er från en mycket glad familj

3 svar på ”Vilken dag

  1. Stort varmt grattis till er alla tre! Så härligt att se, läsa och höra om den kärlek ni lever i. Som jag alltid säger; rätt åt er! 🙂

    KRAM
    Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *