Var är vi då?

Vi började med hotellfrukost.
Härligt gott och Emelie var på sitt bästa humör och pratade mycket. Ja så mycket att vi kände att vi inte kunde sitta där helt bekvämt utan gick en sväng med henne 🙂 Roligt är det dock att hon vill förmedla något.

Hotellet vi bor på ligger precis bredvid vattnet och där finns långa promedadstråk och det finns många bänkar att sitta på och fasta studsmattor nedsänkta i marken som man kan hoppa på. Ja det är verkligen en allaktivetetsområde.

Området ligger precis bredvid Nyhavn och efter frukost gick vi genom alla dessa kaffeer och restauranger som ligger bredvid kajen med de många båtarna.

Det är en sådan härlig dag för i solen får man ta av sig jackan och i skuggan åker den på igen.

Vi gick upp till Kongens Have där vi gick i parken. Också en härliga park där man gör allt från picknick till att löpträna. Körsbärsblommorna har precis slagit ut och är så fina. Träden är klipta fint som lite japanskt över det dvs lågt och brett.

Vi gick vidare till ströget där vi så småning intog lunch.
I skuggan behövs infravärme men med den så är det enkelt att sitta ute med en barnvagn. Dels så stör man mindre och så slipper man de som röker.

När ströget tagit slut så gick vi viare på HC Andersens bolevard och kom så småningom till Tivoli. Där gick vi runt och kollade in fina blommor och verkligen njöt av vårvärmen och alla glada barn och vuxna som var där.

Efter tivoli har vi gott tillbaka till Hotellet och avnjuter nu en siesta för att gå ut under kvällen och sitta på någon av de härliga ställen i Nyhavn.

Jo just var vi är? Köpenhamn om ni inte redan hade gissat det.
Kram på er från familjen

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *