Hemma är rätt skönt

Vi hade underbara dagar i Köpenhamn. Härliga dagar med sol och trevliga människor.
Det är ju Emelie som styr det mesta men hon verkligen gillade att sitta på restauranger och kafeér och titta på alla människor som var där. Många charmade hon också så både kypare och bordsgrannar pratade med henne. Det var både danska, ryska och italienska så Nina o jag förstod inte allt som sades heller.

Nu börjar det bli vardag igen. Jag ska jobba imorgon och får således inte förmånen att vakna upp med mina tjejer. Det är oslagbart att få ett par pigga och stora ögon tittandes mot mig och sedan spricker hela ansiktet upp i ett stoooort leende. Jag lovara man smälter varje dag.

Sitter här med en kopp kaffe medan prinsessan ligger i babygymmet och jobbar för fullt.
Hon verkligen trivs där så här på förmiddagarna.
Nina får ett par timmar sömn själv eftersom prinsessan sovit hos henne å då blir sömnen inte så djup( skrev detta tidigare idag ).

Vi har börjat ge gröt på kvällen för att hon kräver det. Så här kan det se ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *