Löpning

Kan inte låta bli att skriva lite om min träning när jag nu äntligen kommit igång så mått igen.

Det är meningen att jag ska träna/löpa tre gånger i veckan. Jag gör det hellst utomhus nu på sommaren men om det regnar mycket som det gjort nu ett tag blir det löpbandet på gymmet.
Oftast är det en bra kombination att göra både ock. Jag kan styra hastigheten bättre  och kan våga köra hårdare där för det är ju bara att kliva av och gå till duschen om jag kör för hårt.

På onsdagen var det femte gången sedan nystarten och jag börjar verkligen från grunden igen. Jag har ju haft eller har problem med värk i bröstet men det har jag nu haft ett år och det varken blir bättre eller sämre så jag kör på nu. Den hämmar mig dock lite så mina ambitioner är rätt så låga angående tider eller förbättringar.

Nu är det bara att ta sig runt som gäller. Först ska jag göra femman innan juni månads utgång vilket inte verkar vara något problem. Sedan ska jag köra fem km tre ggr per vecka ett tag för att sedan börja öka och köra fartlek etc på den innan jag gör längre distanser. Hoppas på milen innan vintern.

Skönt att vara igång igen. Kroppen vill verkligen vara igång. Jag mår bra efter ett pass. Det är härligt 🙂

1 svar på ”Löpning

  1. Kul att du är tillbaka i träningsträsket igen!
    Men – ta det lugnt i början….vill minnas att det även finns en höft hos dej som spökat tidigare! Och bröstsmärta är inte att leka med!

    Tänk på att du ska finnas för och orka springa/busa med söta dottern låååååång tid framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *