Midsommarfunderingar

Sitter på altanen. Den är underbar så här på kvällen. På dagen är det som en bastu och det går knappt att sitta här men vinrankan trivs och växer.

Vi har haft ännu en underbar dag i paradiset. Det finns saker att göra hela tiden men det är roligt och vi får en chans att vara tillsammans alla tre hela tiden.

Frukost kl 08 för det är då hanverkaren kommer så vi vill gärna vara uppe innan han kommer.
Sedan hämtade jag en cykel som var på verkstad för ompyssling.
Då var det dags att ge sig av för hämta lite saker på Rinkaby rör i Jönköping.
Vi tog vägen över Krauta för lämna tillbaka en sak.

Det blev en härlig tur nedöver och vi kunde ha beställt hemkörning på det men vi fick 300 kr rabatt om vi hämtade själva så vi åkte ner.
Bra pris och så fickvi en liten semestertripp.

Nina vill ner till Ullared på semestern och jag tänkte att vi kan ju åka dit när vi var så nära.  Nåja så nära var vi inte och så var vi lite sena så det får bli en annan gång.

Vi åkte hem och det blev en liten tur på A6 för mat och att Emelie behövde komma från bilen en stund.

Kvällen har vi röjt lite hemma och hunnit vattna runt huset och så har jag planterat sallat och lite andra kryddväxter. Hoppas inte frosten tar det innan vi hinner smaka 🙂

Emelie och jag satt på filten en stund på gräsmattan. Det är fantastiskt att se hur hon undersöker allt. Hon hör hur gräset prasslar under filten( är en sådan med plast under för att klara fukt) och sedan dra sig bort för att känna över kanten så hon känner gräset. Otroligt härligt att få följa med i hennes utveckling av allt.
Jag njuter av varje sekund av det här. Härligt.

Nu öskar jag er alla en härlig midsomar.

Kram på er.

2 svar på ”Midsommarfunderingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *