Semestern rullar på.

Det händer en hel del varje dag. Nina är precis slut säger hon och tycker att jag håller ett för högt tempo 😉

Nåväl vi har gått ner till stan två gånger de senaste dagarna:
Igår för att nina provade ut nya glasögon. Valde mellan något tuffare eller något mer anonyma och det blev det mer anonyma men hon passar i allt 🙂

Jag träffade Catrin över en fika. Trevligt.

Så idag så var det shopping. Emelies och min morsdagspresent är en em vid ett spa.
Det blir hamam och bad och en avslutande tvårätters och då insåg Nina att hon behövde en en bikini och det letade vi efter idag.

En fika med Per och trisslottsklubben blev några hundra rikare.

Kvällen har jag klippt häcken. Det är ett slit men nu är det klart 🙂

Dagens bilder blir på övre toan som håller på att göras om, en härlig bild på Emelie som är nyfiken på vad som händer bakom ryggen och så testar jag den nysa telefonen en S3 som har en inbyggd app som gör bilderna som serie.

Ny tar vi semester från semestern och träffar kompisar. Ska bli såååå kul.
Trevlig helg redan nu säger jag.

Ett svar på ”Semestern rullar på.

  1. sv: Oftast så badar jag med honom i badkaret och då håller jag i honom men vi brukar fortfarande använda badstolen ibland, använde den idag, perfekt när jag behöver duscha och Pontus inte är hemma och kan ta Elias, då kan han sitta med i badkaret medan jag duschar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *