En helg till ända

Åh vilken helg vi har haft.
Det började med födelsedagskalas på fredagen och ett fantastiskt väder.

Lördagen var det härliga vädret borta men vi gjorde slag i att ta en tur runt div affärer som vi behövde. Vi lade till Brunneby Musteri och blev glatt överraskade av hur det var där. Fanns mycket gebort saker där. Kul

Så hamnade vi till på Ekholmens pizzahak, som är klart mer än bara pizza, istället för torget som det var planerat. Eftersom regnet inte hade slutat så var en promenad till stan uteslutet. Synd men det finns säkert fler kvällar att göra det på.

Vädret blev dock bättre så det blev lite trädgårdsarbete ändå innan vi tog kväll och hade en härligt skön sådan.

Söndag var en sådan dag vi kunde ha stannat i sängen hela dagen men vi tog oss upp och efter en lååång frukost så hamnade vi trädgården. Målning av garaget, rensning av land och lite andra smått och gott saker att göra i trädgården gjorde att vi spenderade där i fem timmar.

Vi åt och så gjorde vi något vi tänkt att göra under hela sommaren men inte har blivit av. Lekplatsen. Vi ser en sådandär härligt kul lekplats på andra sidan vägen och vi tog Emelie dit som idag har gungat för första gången i sitt liv.

Fantastiskt att se hur hon tar i för att få fart så naturligt.
Det blev en kul stund och dit ska vi gå fler gånger.

Den lilla gungan blev en favorit.


Den stora gungan var nog bäst när pappa gjord
Emelie sällskap. 

Mer jobb i trädgården och så kom mormor på besök.
Det blev en skön fikastund på altanen.

Så har Emelie åkt sin första runda med brandbilen hon fick i doppresent.
Hon åkte med hjälp av pappa runt matsalsbordet. Hon gillade det  🙂

En fantastisk helg. Fler sådana tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *