Fredag, yes

Tänk vad fort en vecka går.
Idag är det fredag och jag ska vara med på dagens babysim 🙂

Annars är det lite gnäll. Det är säkert tänder på gång och det dreglas rätt mycket och så är blojorna inte att leka med. Ofta och kladdiga så att säga.

Hon står upp stadigt men vill inte gå själv än när hon håller sig i och inte heller när vi håller i henne. Skönt att hon tar det lugnt med det så hon hänger med i svängarna. När hon går kommer hon säkert göra det på ett säkert sättt. Det gillar vi föräldrar.

Ha en skön helg.

Ett svar på ”Fredag, yes

  1. Hejsan!

    Va stor Tjejan har blivit..och så sockersöt!

    Jag bor ju själv med min dotter så när hon träffar sin pappa är jag inte vatten värd. Men det gör ingenting för det betyder att jag får andas lite och får njuta av lite egentid. och i slutändan är mamma alltid mamma = )

    Kramar Elenor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *