Ska på röntgen

På tiomåndaderskontrollen så ville läkaren att en ortoped skulle titta på Emelie då hon kände något vid höften men märkte inget i rörligheten. Hon sa att det är säkert ingenting men de tar inget för givet.

Så på torsdag ska vi på röntgen för att sedan träffa ortopedläkaren nästa vecka.

Nu är jag inte så orolig för det finns inget i hennes rörelsemönster som ser hindrat ut på något sett. Tex idag såg vi hur hon sitter med benen under sig och sedan slänger fram dem framför sig obehindrat på ett sätt som får oss gamlingar att känna sig väldigt stela 🙂

Hon växer och hon når mer och lär sig mer för varje dag.
Vi har också otrolig tur att hon inte ska vara på precis allting utan det vi har sagt ifrån om tar hon inte vanligtvis.

Vi har inte hittat någon tand ännu men det kommer säkert 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *