Ryggont och pappaledig är inte en bra kombination

Onsdag tredje veckan.
Förstår inte var tiden tar vägen den bara försvinner.

Emelie har nu klamatiserat sig att jag är hemma men på helgerna då är det Mamma som gäller.
Hon letar inte efter Mamma på morgonen när hon vaknar och det är bra.

Tänderna på ovankäken börjar titta fram och vi har senast i natt fått veta att de är på väg ut då hon har haft svårt att sova. Men hon sov länge på morgonen och det är skönt att hon någon gång kan sova.

Jag har fått ont i ryggen och det får jag med jämna mellanrum men nu när jag har ansvaret för Emelie så är det inte någon bra kombination så jag ska ta tag i det med en gång och låta en naprapat få kolla över ryggen snarast.

Här är några bilder på Emelie, en från en fotoserie jag tog med den stickade klänningen från Gunvor(86) och så från igår när hon satt i snöhögen och trivdes.

130119_Gunvors2 130122_Emelie_snow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *