Hon växer

Ja det märks om inte annat på att hon hår saker längre upp nu. Hon förstår hur saker och ting hänger ihop så när jag drog ut sladden häromdagen till stereon för att hon inte skulle trycka på knapparna så satt hon och försökte få tillbaka kontakten i förlängningsdosan.

Emelie är större och mognare i allt hon gör. Hon springer numer gärna genom rummen och älskar att bli jagad runt i huset. Det kan dock resultera i en bula i huvudet efter att ha tappat balansen i en oförsiktig rörelse.

Hon gillar att smyga runt soffan och leka titut och när jag skriver smyga så menar jag att hon går ner och kryper fram sista biten för att sedan skicka upp huvudet och säga titut. Vem har lärt henne det?

Att ta på henne vinterstövlar är nu längre ingen match då hon hjälper till med att sträcka ut foten ordentligt. Det gör at den glider i enklare.

Små små detaljer hela tiden som glädjer oss.

130219_Emelie_rosa

Underbara unge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *