Aj aj aj och Medicinen

Så kom då ryggvärken tillbaka. Den har inte synts sedan juni men nu kom den tillbaka med full kraft. Kände av lite på onsdagskvällen och på torsdagsmorgonen så blev det bara värre. Jag fick en akuttid hos naprapaten en det hjälpte inte. Det är så att ibland krävs det två behandlingar för att funka.

Så fredagsmorgon när jag försökte få på mig strumporna liggandes på golvet men inte lyckades tog jag beslutet att inte gå till jobbet. Vi hade ju också fått Emelies förkylning så jag var lätt febrig. Första gången på länge jag var sjuk. Brukar försöka gå med ryggont men jag hade inte orken denna dag. Jag sov hela förmiddagen sedan i soffan och det gjorde susen för både rygg och förkylning.
Ryggen har blivit långsamt bättre men jag ska gå till naprapaten på måndag igen.

Emelie har varit på semester hos faster. Hon började prata om det redan på fredag morgon och var överlycklig. Det händer så mycket roligt där som tex elda ris etc.

140826_our_hart

Vi fick fredagskvällen för oss själva och vi gjorde slag i att gå på bio. Vi fick biobiljetter och barnvakt i julklapp av faster så det passade ju bra en sådan här kväll.

Eftersom min rygg var som den var så visste vi inte hur det skulle gå men vi satt i de stora fåtöljerna med sänkbar rygg så det var perfekt för ryggen. Hade inget ont alls.
Vi såg på Medicinen som hade premiär och det var en bra film. Vi skrattade och önskade att vi hade skämskudde ibland men vi mycket nöjda när vi gick ut.

En bit mat på Harrys och sedan hem blev en härlig kväll. Vi sov länge också på lördagen så vi har verkligen haft en skön början på helgen.
Ryggen värker dock så jag hinner inte göra så mycket som önskat men man får ta det som det är.

Nina har handlat blommor och jag klippt gräset. Nu ska vi ta en massa till återvinning och så panten ska bort. Det är liksom fullt i förrådet.

140829_xantimun

Sedan ska vi hämta hem prinsessan och vi riktigt längtar efter henne.

Tänk att det bara är lördag och vi har ännu en ledig dag. Härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *