Att bli överkörd av sin dotter

En episod från veckan.
Emelie ville se Pippi på dvd när föräldrarna ville se vuxentv som Emelie tyckte var tråkigt.

Då gjorde vi en kompromiss så hon skulle se den på datorn istället.
Så vi skulle ta ut skivan från dvdn och jag reste mig för att göra det. Emelie sprang och hann först till dvdspelaren. Jag sa till Emelie, vänta pappa gör det där, just för att det blir så mycket tumavtryck på skivan. Det var mörkt i rummet så jag hittade inte knappen direkt men det gjorde Emelie som hade full koll på var knappen fanns och tryckte ut skivan.
Häpp så var man överkörd av sin snart treåriga dotter. Inte sista gången det händer 🙂

I helgen blir det sång sång och sång. Fredag kväll var jag på övning och till samma
övar vi lördag em med konsert på kvällen kl 18.

Imorgon sjunger jag solo i Rappestad på fm.

Vi ska hinna ändå att träffa vänner. Känns som om vi behöver prioritera det ibland också.
Vi hann med att träffa några i veckan. Trevligt även om man är lite trött dagen efter.

Bilder får det bli i ett annat inlägg.

 

Trevlig helg alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *