Solen lyser och vi ligger sjuka

Det har varit en varierad vecka sedan nyårsafton.

Emelie var sjuk över nyår men har piggat till men hostar fortfarande.
Hon blev feberfri så hon kunde följa med Mamma till jobbet i fredags.
En upplevelse för dem båda 😉

Nina brukar få det som Emelie har och mycket riktigt har hon hostat otroligt mycket hon också.
I söndags var det så min tur. Jag fick hostan och febern och det var länge sedan jag hade en hosta som satt så långt ner i lungorna.  Det bruka gå fort över på mig och så denna gång då jag redan på söndag kände att jag mådde mycket bättre och hostningarna kom mer sällan.

Just de här dagarna när det har varit så fint väder har vi då inte kommit utanför dörren, jo men inte alls så mycket som vi skulle vilja.

Idag måndag var det så dags för förskolan för Emelie och jobb för Nina och mig.
Jag lyckades nästan med det.
Efter sedvanlig morgonprocedur med frukost och läsa tidningen var det då dags för det obligatoriska toabesöket innan det var dags för bilturen( ja eftersom jag varit sjuk tänkte jag inte gå) till jobbet. Då insåg jag att magen inte var i lag. När jag tog på mig skorna så började jag gäspa på ett konstigt sätt och det blev mer och mer och jag fick ta av mig skorna och så började jag må illa.
Berättade för Nina att jag inte mådde bra och jag stannade hemma från jobbet.
Sedan drog det igång och när Nina kom ner låg jag i fosterställning på golvet i badrummet för att det gjorde så ont i magen efter uttömningen.

Det hela tog en timme och sedan mådde jag rätt så bra men var trött. Har sovit förmiddagen och ska jobba efter lunch.
Man undrar ju var det var. Har aldrig hänt mig förut.

Ninas hosta är kvar och den djup men mycket släm.
Hon ska byta hostmedicin och se om det hjälper.

Men solen lyser. Vi går mot vår 🙂

2 svar på ”Solen lyser och vi ligger sjuka

  1. Magsjuka ser ut på olika vis.
    Du borde stannat hemma. 48 timmarsregeln bör man följa för att ej smitta andra i onödan.

    • Det där var skrivet av en som jobbar i sjukvården tror jag visst. Men nej jag känner min kropp alldeles för väl. Jag hade inga symtom innan eller efter just denna timme så jag tror at det var något med maten istället som kroppen reagerade på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *