Sensommar är härligt

Igår lördag var en sådan här fantastisk dag. Solen värmde och vi njöt av träning och stadsfest.

Vi har börjat höstterminen med att träna igen. Nina kör ett medelpass först och sedan blir det familjegympa med Emelie.
Jag tar det lugnt och är med Emelie under Ninas gympa och går sedan in i deras gym och kör ett pass. Brukar bli lite benövningar och löpning. Emelie har träffat några kompisar där som kommer varje gång och hon längtar efter dem sa hon innan hon åkte i går.

Mitt på dagen blev det lunch ute i skuggan. Inte ofta vi gjort det i år.

På eftermiddagen skulle vi ner på stan.
Vi missade familjedagen för vi kom ner för sent. Däremot så hittade vi correntältet där de bjöd på popcorn och tittade på olika aktiviteter där Emelie var för liten ännu. Sedan gick vi till tivolit. Det blev hoppborg, bergodalbana och en ballong. Emelie och jag åkte bergodalbanan som var kort men fullt tillräcklig för att känna hur det kittlar till lite i kurvorna.
Emelie höll sina händer upp i luften( precis som de framför gjorde) och skrek i kurvorna som ett fullblodsproffs på att åka bergodalbana.
Hon lär åka de där värsting sakerna som skickar upp en i luften högt och svänger både hit och dit. Nåväl det är väl några år kvar innan det händer.

Sedan när vi kom hem hörde vi ett ovanligt men bekant ljud. En luftballong.
Vi stack ut och tittade på den. Emelie sa att hon ville åka en sådan.
Ja ja sa vi men där grodde en liten idé i mitt huvud. När hon blir äldre så ska vi åka. För jag vill nämligen också åka en luftballong någon gång i mitt liv.

Vi avslutade med altanmys. Kräftor och goda ostar.
Kan det bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *