En reflektion på Julgalankaoset

Läser om överbokningar och hur folk inte kommer in på Julgalan i bla Västerås.

När vi var och såg julgalan i Örebro den 5 dec var det precis tvärtom.

Vi kom tidigt och det var ingen kö. Vi hängde av oss kläderna och gick till borden där de hade namnen. Vi var andra paret i kö. Vi blev visade till bordet och där satt det några tjejer som hejade glatt på oss. Lite småprat med dem blev det. Det kom ganska omgående en servitör som tog upp drickbeställningar och levererade dem på fem minuter. Maten var god och när vi tog var det ingen kö. Det blev det senare men oftast var det kö från få bord när det fanns 6 st att välja från och det fanns lika många på andra sidan lokalen. Våra platser var framför scenen så vi satt perfekt. Eftersom fylldes hela lokalen och vi kände inte att det var överfullt någonstans utan satt och pratade om vilken bra organisation det hela var. Även de obligatoriska besöken på toaletten kändes inte som vi stod i någon längre kö.

Nej vi fick en fantastisk kväll och allt var helt underbart trevligt och det inte enbart på sällskapet.

Gå gärna på julgalan men håll er till Örebro är vår rekommendation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *