Fredagsnöje

Har åkt pulka och är skadad i axeln. Jag kan inte lyfta den som jag vill men om någon annan gör rörelserna med den så gör det inte ont så det är muskler och muskelfäste som fått sig en smäll. Vi ramlade åt höger när vi åkte och det var ju ren is under den pudersnö som låg över. Hade behövt ett axelskydd a la hocky för att klarat mig.
Naprapatbesök på torsdagen och jag har varit hemma från jobbet efter det. Det är redan bättre.

Bilden på instagram togs åket innan vi krashade. Emelie fick inga skador.

Häromdagen hittade jag noter på en sång jag sjöng på ett bröllop för några år sedan.
En Depeche Mode låt som heter Somebody. Jag mer eller mindre haft den framme sedan då. I kyrkan använde jag mig av gitarr men har funderat på att göra en version med pianot och anväda mig av ett elpianoljud. Jag är kass på att spela och sjunga samtidigt om det inte är gitarr så jag har hittat ett sätt att göra det hela på.
Jag spelar in kompet först med rec funktionen på elpianot och sjunger sedan till den inspelningen när jag spelar in hela sången. I detta fall spelade jag in en vers i taget och sedan satte ihop dem i datorn. Sedan lade jag på lite echo så det det blev lite rymd i sången. Någon timmes jobb en fredag. Endast två tagningar och med lite förkyld röst där inte allt sitter som det ska. Är rätt nöjd med det men jag ska göra en riktig inspelning någon gång som låter lite bättre och då är även slutklämmen med som jag vill ha den.

Men här är den i alla fall.
Speciellt gjord för Therese och Andreas.

Trevlig helg alla

Ett svar på ”Fredagsnöje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *