Vardag igen

Det är alltid lite svårt att hitta tillbaka till den vanliga vardagen efter man har gjort något speciellt.

Men nu så har vi hittat tillbaka igen. Efter en jobbvecka var det först Emelie som hade en kompis på besök. Det händer inte så ofta och hon hade svårt att acceptera att besökaren inte ville göra som hon jämt. Det blev lite kontroverser men det löste sig.
Tror det handlar om att de har snackat om det så mycket så när det är dags så blir det lite för mycket. Nåväl det händer väl säker fler gånger och då blir det nog lite bättre.

Sedan fortsatte lördagen med både familjegympa och lite shopping. Alla i familjen fick något så det är inte bara tjejerna som shoppar 🙂

När Nina var hos mormor så åkte Emelie och jag på Musikal i Nya Munken.
Det var en riktigt bra föreställning och Emelie gillade den mycket och blev ledsen när det var slut. Bra betyg alltså.

Idag har vi först sovit ut alla och sedan har vi gjort en runda på blomsteraffären för att skaffa lite blommor runt i vårt hus. Nina som sköter det där men det blev en blomma vid brevlådan och en på vårt bord. Sedan har vi nyttjat presentkort som vi fick som 90årspresent och det blev ett citronträd som ny pryder altanen.

Våren är verkligen här och vi har så mycket tulpaner och andra blommor som blommar så fint runt vår trädgård. Härligt.
Började årets projekt med att måla dörr och fönsterluckor på Emelies lekstuga så nu är även projektsommaren 2016 invigd.

Ha en härlig vår alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *