Stockholm, förkylning och höstluft

Kände igår hur den lätt råa luften har kommit. Brukar komma första veckan i augusti och jag minns den från jag var liten när vi fiskade kräftor. Att det är varmt om dagarna hjälper inte och luften är fuktig och rå från kväll till morgon tills solen gått upp.

Jag har haft förmånen att kunna vara ledig i nästan 2 månader under sommaren de senaste fyra åren och när den här luften har dykt upp känns det lite vemodigt. Jag har verkligen insett att jag trivs med att ha semester tidigare än i augusti om man inte ska resa bort.

Vi hälsade på vänner i Vällingby som bytt hus. Det blev en trevlig tripp och på lördagen träffade vi ännu mer och var på naturhistoriska muséet. Vi avslutade med Bergianska trädgården innan vi åkte hem.

Otur var att jag hade åkt på en förkylning så resan hem var inte så kul.
Länge sedan jag var så här men nu var det tydligen dags.

Idag ska jag jobba och hoppas att jag orkar ta mig igenom den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *