Vilket välkomnande jag fick

Fredag kväll och jag har jobbat till 19 hela veckan.
Jag har lång lunch på dagarna och det är då jag handlar, gör ärenden och framförallt sover en liten stund då jag går upp så tidigt.

Då när jag kommer hem så har Nina fixad god mat, risotto, och ställt fram ett litet bubbel till det. Som ett extra plus har hon tagit fram ”fin”glas med guldkant.
Tända ljus och när det är mörkt och regnet öser ned så är det som att komma till ljus och värme. Helt underbart.

Men när jag svängde upp med bilen på garageuppfarten så låg det tre tjejer på backen på vägen. Det visade sig att det var några smått chockade tjejer som hade kört ihop när ett skosnöre hade trasslat sig in i pedalen och gjorde att hon inte kunde komma loss.

Jag sprang in efter en sax och klippte loss snöret från skon så hon kunde komma loss.
De var upprörda och försökte ringa en förälder som skulle komma och hämta två av dem. De ville inte gå in i huset och vänta medan den tredje kom in för hon frös så mycket. Vi gav henne en handduk och så skjutsade Emelie och jag hem henne med cykeln. Hon darrade och skulle ta ett bad när hon kom hem sa hon.
Hoppas att det gick bra för alla tre. Träffade på mamman som hämtade de två tjejerna och hon var rätt tacksam över vår hjälp.

En rätt händelserik vecka annars med både det ena och det andra för Nina.
Lördagen var en så skön dag där vi hann med mycket. Simskola, kalas och så lite måla, rensa i landen och inte minst slänga en massa skräp. Både Nina o jag hann med promenader o det är inte illa.
En härlig myskväll med familjen avslutade lördagen.

Nu är det söndag och vi ska hälsa på Margaretha.

Vi ska också förbereda en ett boende till henne på Åleryd. Det kommer bli bra när hon är så nära.

Ta hand om varandra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *