Prosit

Det har varit en tid nu där hela familjen har hostat och nyst och snorat till och från.
Ont i halsen på morgonen men inget under dagen. Hostattacker som finns ibland och ibland inte alls. Bara att gå lite utomhus gör att man börjar hosta ibland.

Friskast av oss är Emelie och det är skönt.

Så här är det ju lite till mans kan man se i sociala flödet.

Lite tur i oturen blev det i fredags när jag hämtade Emelie på förskolan.
Det pratades om pyjamasparty och eftersom barnen själva inte kan bestämma saker utan vuxna så hörde vi av oss till den förälder som det gällde och undrade om det var sant.

Och det var det. De hade pratat om det länge och beslöt pga förkylningar och annat att det bara fick komma två och bjöd in dessa tjejer till partyt i fredags. Men så kunde de två inte komma och dottern i huset var otröstlig. Det löste sig genom att de fick tag i en annan och så bjöd dottern själv in Emelie. Det blev mycket lyckad tom så lyckat att Emelie inte ville åka därifrån. Men det löste sig till slut. Men oj vad det pratas om pyjamasparty nu här hemma. Det värmer i föräldrahjärtat när ens barn får uppleva roliga saker.

Vi själva har träffat en mäklare och pratat framtid. Känns så påtagligt på något sätt att en förändring kommer ske framöver men att vi inte vet hur och var.

Skänninge ska säljas först men först efter fuktskadan är renoverad. Under tiden håller vi på att gå igenom saker och rensar och rensar och rensar. Nina är fantastisk på att ta tag i det. Vi har en hel del kvar att göra men ändå har vi nu en överblick över de alla saker som finns.

Här hemma har vi bytt spis. Den gamla spisens knapp för ugnsluckan gick sönder för 1,5 år sedan. Vi har öppnat den med en mejsel. Vi har funderat på om vi ska göra en liten renovering av köket och byta bänkskiva och då ha en häll i stället för en hel spis. Men nu ska vi inte göra det och då fick det bli en i stort likadan fast med ugnstermometer och timer. En liten uppgradering mot förra.

Ha en skön vecka därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *