En härlig lördag

Våren som jag skrev sist har tagit en paus då och då. Det kommer lite snö
precis som i skrivande stund men det går bort fort. Det är helt ok i mars.

Igår blev en heldag för hela familjen men med lite olika saker.
Först sovmorgon. Det är något som den här familjen gillar.

Sedan åkte jag och Emelie till simskolan. Hon har verkligen tagit framsteg och vågar doppa huvudet ofta och många gånger även när de inte ska. Ska bli så roligt i sommar att bada med henne ute.

Efter den obligatoriska korven efter badet gick vi till stan,mötte upp Nina och sedan såg vi Bolibompadraken dansa. Trångt men roligt. En fika blev det innan Nina och Emelie åkte hem. Jag mötte upp Roger på De Klomp. Det var dags för hans födelsedagspresent som var en ölprovning. Otroligt trevligt med kunnig provare och vi var över 30 pers som kom dit. Inte min typ av öl men kul var det.

Emelie fick besök av Åke och Nina drog sig mot stan. Efter ölprovningen var det dags för en bit mat på 1854. Vi blev 7 st  och riktigt roligt att så sitta och prata med alla och två timmar går fort. Några skulle se melodifestivalen på plats medan resten åkte hem.

Åke och Emelie hade haft en härlig kväll och när barnvakten åkte hem så satte vi oss alla framför tvn och såg andra chansen. Tror Emelie har lite koll då hon verkade pricka in de som gick vidare.

Ha det gott alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *