En härlig helg väntar oss

Vi är överväldigad för hur många besökare huset i Skänninge har fått på nätet. Det är många som vill se hur det ser ut. Vi har också fått flera som ska på en egen visning då de inte har tid att gå på ordinarie visningar. Vi hoppas det kommer många som vill se huset och kan tänka sig bo där.

Idag har Emelie simskoleavslutning. Något simmärke lär det säkert bli.
Sedan är det 40-års uppvaktning för mig på em medan familjen tar det lugnt.
På kvällen ska vi bort hela familjen på middag.

Imorgon blir det massage och givetvis en runda till Skänninge. Vi ska kolla till huset och göra lite smågrejor inför visningen nästa helg. Sedan ska vi se hur långt de har kommit med renoveringen. Målarna är där och i torsdags lunch hade de spacklat.

Trevlig helg på er alla därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *