Sista helgen innan semestern

En vecka kvar att jobba. Känns så härligt att säga det.

Den här helgen började med besiktning av huset i Skänninge.
Köparnas genomgång av huset med besiktningsmannen gick som förväntat.
Dock hittade vi lite dropp från fjärrvärmeanläggningen och det ska åtgärdas av en firma så snart som möjligt.

Annars rullar det på. Vi har fått ett tips om en kåk vi ska titta på under veckan. Det kan vara vårat nya hem i framtiden. Spännande

Nästa helg ska jag sjunga på ett bröllop. Eftersom jag ska spela gitarr till så är det lite extra spännande. Jag hoppas få hem Levinen som är på reparation tills dess men det blir på håret. Sedan ska fingrarna lära sig at spela på den igen då jag har varit borta från den i flera månader. I värsta fall får min nylånsträngade gitarr få tjänstgöra.

Igår så var vi på massage hos Monica som gör underverk med oss och på vägen till Skänninge stannade vi till på Ladugård 206 i närheten av Vadstena för att äta lunch. Vi åt en god soppa. Rekommenderar det stället starkt. Vi hamnade dock i bland de cyklande i tjejvettern och jag är förvånad över att det inte var 50 km under de streckorna. Tycker synd om dem som cyklade för det var tufft för dem med alla bilar.

Jag klippte gräset och Nina packade i köket. Jag har fått en idé om att stå på loppis i sommar någon gång. Det finns så mycket prylar så det skulle vara kul bara för en gångs skull. En bakluckeloppis i Bergs slussar funderar jag på.

Med en födelsedagsfest för Pontus avslutar vi denna helg.

Ha en bra vecka alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *