Kölareds kyrka och Skara

Vilken helg det har varit.

Dels sjöng jag och hela familjen bevittnade ett härligt bröllop. Ett fantastiskt väder var det också. Här är några bilder som tyvärr var det bästa jag kunde få. Tydligen har objektivet fått sig en smäll så det funkar inte längre. Gillar att ha systemkameran och ett tele på sådan här tillställningar för det går att få några riktigt fina annorlunda kort ibland. Även en blind höna kan få fina kort.

Sången gick inte perfekt så jag lägger inte ut något här ännu. Kanske ger jag er en version som är inspelad här hemma så småningom. Brudparet var nöjd i alla fall.
Hela akten i kyrkan var mysig på något sätt och mycket trevlig. Själva kyrkan var en varm sådan med bruna bänkar som gjorde kyrkan trevlig.

Nåväl vi vinkade av brudparet och gästerna som skulle åka till en kvarn för vidare fäst.
Vi åkte mot skara och ett hotell som vi bokat. Det var Best Western Jula.
Det visade sig vara ett lyckat drag. Ett mycket trevligt hotell med trevlig personal både i incheckningen och i restaurangen. Det fanns äventyrsgolf för den som ville och och ett stort köpcentrum att gå runt i om man så önskar. Vi parkerade bilen, checkade in och handlade lördagsgodis till Emelie.
Sedan satte vi oss på restaurangen och njöt av det fina vädret och miljön. Emelie gick runt på äventyrsgolfen och spanade in hur de slog. Vi tog var sin dryck medan vi väntade på maten. Maten höll hög klass och vi njöt av varje tugga alla tre.

Så småningom tog orken slut och vi gick till rummet. Ett rymligt rum och vi avslutade hela dagen med att se Marcus och Martinus på tv till Emelies förtjusning.

Söndag åkte vi hem så Emelie fick gå på ett femårskalas och vi tog en tur till Skänninge och tittade till huset.

Min första semestervecka börjar och vi planerar framåt.

Här är bilden som sammanfattade lördagen. En härlig dag. Man kan tro att
det är Nina som har semester men det är jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *