Så var vår midsommar

En midsommar som vi i år valde att fira bara familjen.

Emelie har önskat att ta det lugnt och vara hemma ibland efter hur vi har fart så mycket pga huset i Skänninge. Så vi tog en lugn förmiddag innan vi hämtade Emelies krans på Adelsnäs  handelsbod i Ljungsbro. Där hade jag också beställt en bukett blommor till Nina som hon inte visste om. Är det något som Nina gillar så är det blommor och det vi saknade var en riktigt trevlig midsommarbukett. Man kan säga att jag ligger på plus nu 😉

Efter den turen så blev det sill och potatis. Nina och Emelie tog det lugnt medan jag fixade maten. Nina brukar ha ett par dagar att varva ned efter hon gått på semester så jag brukar sköta ruljansen.

På eftermiddagen tog vi oss ned till trädgårdsföreningen där vi såg när midsommarstången restes och det dansades. Emelie tröttnade ibland på kransen så Nina bar den också och hon fick många blickar. Hon trodde att de tyckte den såg konstig ut när hon bar den men en person kom fram och sa att den var fin. Corren fångades också av kransen och pratade med oss lite. Jag avstod att vara med på kortet utan lät tjejerna glänsa och det blev riktigt fint kort på dem.

Efteråt hade vi turen att träffa på Thore med familj och Emelie hängde på honom och hans mamma och dansade runt midsommarstången. Nina fick inte följa med……och jag avstod.

Efter dans och lek så åkte vi båda familjer hem och vi hade en nöjd dotter trotts att hon ville stanna hela kvällen på lekplatsen med Thore.
Med enkel mat avslutade vi på altanen medan regnet öste ned.

Vi hade en trevlig midsommar som vi i år skänkte en tanke till Margaretha.

Här är några bilder.


Blommor jag gav Nina


Nina delade kransen med Emelie

 

Nedan lite bilder där Emelie poserar. Inget jag sa till henne utan
hon gjorde det helt självmant. Framförallt den sista bilden är härlig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *