Semester är skönt

Så har vi kommit hem efter en fem dagars resa.

Vi började att åka tidigt i tisdags morse och vi mötte upp Hjärtströms innan vi gav oss iväg på E4an mot Helsingborg.
Vi tuffade på och efter första färjan så blev det andra färjan som vi åkte av i Puttgarden mot Lübeck.
Lasse och Marie hade bott på vårt hotell Atlantic förut och vi kan bara hålla med vilket trevligt hotell. Vi kom fram på eftermiddagen så vi hann göra staden en stund innan vi planerade resterande dagar. Det blev Kiel på onsdagen med shopping och så en tur på den tyska landsbygden så vi fick se hur det kan se ut där.

En dag som avslutades med god mat på Rådhuskällaren.

Nästa dag blev det en massa shopping för alla men mest för damerna. Emelie var med oss killar och kollade in vilken båttur vi skull ta på em.
Båtturen tar en timme runt centrala delarna av Lübeck och vi hade tur med fint väder hela tiden. Den är ett måste om man åker dit.

På kvällen som var vår sista i staden blev det Italienskt. Pizza för de flesta.
En kväll som var riktigt trevlig.

Avresedagen blev det att handla det sista i den lokala affären och sedan bar det iväg till Calles i Burg. En sista färja för oss medan reskompisarna fortsatte hemåt.
Vi tog bron över till Malmö och vårt hotell för natten.
En kväll på Lilla Torg och mer Italiensk mat blev det fast idag blev det pasta för hela familjen. En Pizzeria som inte hade ketchup dvs de tog maten på allvar.

Vi sov gott och sedan åkte vi mot Skanör. Gunilla Tersmeden med familj tog emot och vi hade en härlig dag där med bad och god samvaro innan vi åkte hem.

Vi stannade i Ödeshög och lade en blomma på Margarethas grav då det är ett år sedan hon fick sin stroke. En stund för eftertanke i allt.

Nu är vi hemma och det är verkligen skönt att få sova i sin egen säng.

Vi hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *