Höstförkylning

Förutom att vi har besökt förskoleklassen en stund på tisdagens morgon, varit på föräldramöte, varit på första körövningen, lämnat in bilen till plåt och lack så har jag fått höstens första förkylning.

Sitter här och hostar och snörvlar men är på väg till jobbet ändå. Det är så många borta och jag jobbar bara halva dagen idag.

Det var riktigt intressant att besöka förskoleklassen. De var såå duktiga alla. Vi inser också att pedagogerna har lite att jobba med då det några med särskilda behov och att många är på olika nivåer. Det är så naturligt. Vi fick vara med och jobba med språkträning och denna gång var det rim. Riktigt roligt att få vara med.

Föräldramötet var också roligt att var med på. Kul att känna igen så många föräldrar.
Det som många pratade om mest var lunchtiden. Den är förlagt till 12.30. Alldeles försent tycker många. Vi får se hur det landar.

Körövningen jag var på var inför Gösta Nylunds avtackning i Vikingstads församling. Jag ska sjunga något solo och det var länge sedan jag sjöng där så det är riktigt roligt.

Vi har lämna in våran bil till Belami för att åtgärda det som hände i juni när vi hade kontakt med en moped. Vi hoppas att den blir riktigt bra.

Idag är det fredag och helgen finns där och väntar på oss.
Emelie ska idag på sin första danslektion på folkuniversitetet och det ska bli spännande och se vad hon tycker om det.

Simskola på lördag och jag ska sjunga på söndag och så ska vi gå på husvisning.
Ett riktigt lovande hus tycker jag. Får se om jag säger likadant när vi har sett huset också.

Ha nu alla en trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *