Vilken lördag

Vi lämnade Emelie hos faster Siv och åkte till Norrköping för att fira
Magnus som fyllt 40. Det var en överraskning för honom som hans fru hade fixat ihop. Han trodde att han skulle äta en lugn middag på en favoritrestaurang med sin fru. De skulle bara ta en drink först i baren på restaurangen The Lamp. Men väl där så mötte sex andra upp för middag där. Han ska dock till den andra restaurangen på tisdag.
Väl där så satt vi lite och småpratade men efter en stund kom vi in på hur vi träffades. Det var den ena historien efter den andra och det var inte det mest enkla historier. Men ändå är det rätt kul hur det kan bli.

Vi åkte hem nöjda och belåtna och Magnus hade haft en mycket trevlig kväll. Det var det som var meningen.

Vi var också på kyrkogården i Bankekind och tände ett ljus. Siv har gjort fint och kransen har Hanna gjort på beställning.

En härlig lördag med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *