Ännu en skön helg

Inte bara helgen utan hela veckan har varit en fantastisk vecka.

Jag jobbade först tre förmiddagar med ledigt på eftermiddagen. Sedan en hel dags ledighet på det och så en normal jobbfredag. Jag passade på att umgås mycket med Emelie och på måndagen räffsade vi  säckar löv och körde bort dem till tippen. Jag lovade henne att vi skulle till simhallen på tisdagen om hon hjälpte till och det gjorde hon.
Så på tisdagseftermiddagen var vi på simhallen och badade. Hon har blivit så vattenvan och det är riktigt roligt att vara där med henne.

Onsdagseftermiddagen bakade vi pepparkakor. Det blev många med siffran sex vilket kan bero på att hon fyller sex år snart.

Torsdagen var jag med henne i klassen några timmar först innan jag lämnade henne. Simhallen och några längder för mig samt vårdcentralen hann jag med innan skolan var slut. Sedan blev det klippning för mig och Flygvapenmuseum för oss båda.

Vi hann riktigt mycket och efter en mysfredag blev det sovmorgon för hela familjen.
Simskola och lite shopping innan vi nu är hemma och det är lite allmänt pyssel vi sysslar med. Nina älskar det här och småmyser. Saftglöggen flödar och kanske är det nu dags för lite julmusik.

Om huset är det intet nytt. Det är ny visning på måndag och det kommer ta några veckor innan allt är färdigt.

Ha en trevlig helg alla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *