Omtumlande dagar

Fick ett samtal i måndags eftermiddag.
Det var mäklaren för huset i Sturefors. Hon berättade att de som vann budgivningen dragit sig ur. Paret var inte överens efter den grundläggande besiktningen om det var deras hus så de tackade nej så då gick frågan över till oss.

Vi har pratat kort med besiktningsmannen och sedan har vi idag skrivit kontrakt. Vår besiktning är nästa vecka och det kommer vara lite att göra med ventilationen och så vill vi fixa tvättstugan i källaren helst innan vi flyttar in.

Det är så skönt att vi nu vet var vi ska bo framöver och nu är det dags att sätta igång med vårt hus. Göra det klart för visning efter trettonhelgen

Emelie är lycklig över att få större rum och så har vi lovat henne fiskar.

Idag kanske vi ska fira lite extra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *