Nyårsafton en ödesmättad dag

Det är något speciellt med nyårsafton. Ut med det gamla och hälsa det nya in.
En brytpunkt även om andra dagar är lika mycket brytpunkter så är det lite speciellt med nyårsafton eftersom man oftast kommer ihåg vad man gjorde och hur livet var just då.

Som att jag slutade röka nyårsafton 1994. Jag minns det för att det var just nyårsafton.

Nyårsafton 2010 var ett sådant år jag aldrig glömmer. Det var den första som jag och Nina spenderade tillsammans. Vi hade så mycket att se fram mot och att år 2011 kunde innebära en massa för oss.

Men vi backar lite.

För mig var nyårsafton 2009 lite avslagen. Firade med samma människor som jag brukar men något fattades. Jag kände att det var dags för en förändring och som jag trodde skulle vara inom sången. Det var både rätt och fel. Jag fick ett sånguppdrag i januari som kom att förändra hela mitt liv.

Nina satt det här året och grät över att det var nog sista gången hon hade mannen i sitt liv hemma. De hade gift sig hösten 2008 och några månader senare fick han cancerbesked. Efter många operationen och behandlingar var nu hoppet ute.
Nina såg på raketerna och insåg att livet skulle aldrig se lika dant ut framöver.

Han avled och jag blev anlitad att sjunga på begravningen i februari.
På grund av begravningen hade vi de efterföljande månaderna mycket kontakt via mail och vi blev som brevvänner.
De samtal som vi hade via mail blev djupa fick mig inse att jag inte ville vara kvar i mitt förhållande och det blev en separation under hösten.

Nyårsafton 2010 var vi nykära och planerade vår framtid tillsammans

2011 firade vi in i vårt nyinköpta hus och tillsammans med vänner. Här fanns också vår drygt 1 månad gamla dotter. Ja det hände verkligen mycket det här året.

Åren går och nu är vi där vid en ny brytpunkt. Detta nyår ser vi fram mot våren då vi ska flytta och bosätta oss i ny miljö utanför Linköping. Det ska bli så spännande med det nya huset

Vi firar med samma vänner som 2011 och längtar framåt.

Vi önskar er alla ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt 2018
familjen Tersmeden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *