Ett dygn kvar

Lite vemodigt är det allt att lämna detta hus. Vi har i och för sig redan lämnat det i tanken och vi har kört över en del själva så det är själlöst redan.

Men huset har tjänat oss väl och de nya ska kolla på hur köket ska renoveras så de är reden på gång för att göra detta till sitt eget hus som ska passa dem. Det känns bra hur huset kommer utvecklas vidare vi hoppas de kommer trivas lika bra som vi har gjort.
Närheten till buss, dagis och skola har gjort detta till ett drömboende.

I Sturefors får vi ett annat drömboende. Ett häftigare hus som är större fast det inte känns så. Jo vi märker hur vi får plats på ett annat sett men sedan ska vi flytta med en massa saker som inte finns i detta hus idag så det kommer bli en utmaning att placera allt på ett bra sätt.

Trädgården är ju betydligt större. Satt på gräsklipparen över timmen igår. Men jag klagar inte det är så härligt med lite stor trädgård. Vi har redan planer på hur vi vill förändra den så den blir våran. Träd ska bort och buskar ska ersättas. Det ska bli en enkel trädgård att klippa och sköta men ändå innehålla träd och buskar.
En arborist ska få kolla på träden tänkte vi. Vi har en riktigt stor Lönn som ser lite risig ut så vi behöver veta hur den mår och hur man sköter den bäst tex.

Nåväl idag ska vi göra allt färdigt på Nordanbacka eller så mycket det går. Vi har en plan och där har vi vissa tider vi ska hålla. Om det inte är klart så är det inte klart.
Imorgon strax efter kl 7 kommer flyttbilen.

Äntligen är det dags.

Vi har insett att vi kommer trivas bra i huset. Nina brukar stå på övervåningen så på utsikten och man kan se vatten och det är verkligen en fantastisk utsikt.
Då brukar hon säga. Jag är så lyckligt…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *