Uppsala

Förra helgen var vi i Uppsala. Nina har pluggat där och som många vet så hittade hon sin första man där. De jobbade på samma jobb och efter några år flyttade de till Norrköping. De gifte sig och bara några månader efteråt fick han ett cancerbesked. Det tog ytterligare bara 14 månader så avled han.
En tragisk historia som fick ändå fick en trevlig fortsättning för Nina. Hon träffade mig som sjön på hans begravning och vi blev vänner. Ett drygt halvår senare så började vi dejta och och ett år ytterligare så fick vi Emelie.

Livet går vidare och vi minns även det gamla med vördnad.
Vi var vid graven som ligger i Uppsala och Nina satte blommar vid hans grav. Det är nu tio år sedan de gifte sig.

Ibland får man ta sig en funderare på hur livet kan te sig.

Ta hand om varandra därute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *