En härlig helg till ända

Vi började med att Emelie åkte till faster Siv och vi fick en kväll för oss själva.
En middag och konsert stod på programmet. Det blev så mycket mer för även om vi planerat att åka hem efter konserten så var det en timme att göra något på innan bussen gick hem. Vi hamnade med Ninas gamla arbetskamrater på Storan och en timme blev två.

Simskoleavslutning för Emelie som fick märket siverfisken att sätta på sin sköld. Det är bara dykningen kvar för att få guldfisken. Vi har en sommar att träna på så kanske hon får börja i nästa grupp efter sommaren.

Lördag eftermiddag tillbringade vi i trädgården. Det är så skönt att se hur fint det blir när man ger trädgården lite kärlek. Sakta men säkert tar vi kommandot över den.

Söndagen började med massage och sedan en tur till Habblarps trädgårdar i Mjölby. Ett härligt växthus att besöka. Vi köpte pelargoner som vi planterade på graven i Ödeshög.

Efter lördags sköna väder var det kallt idag och vi har inte varit så mycket ute i trädgården. Emelie har varit lite vissen också men piggade på sig rejält i kväll. Skönt.

En vecka där jag jobbar kväll är inte så kul för man träffar inte familjen så mycket. Det är trist men sedan är jag ledig i fem dagar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *